Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanını kapatmak

Rüyada dükkanını kapatmak

Rüyada dükkanını kapatmak art niyetli kimselere rastlayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada dükkanını kapatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanabilir veya yavaş idrak eden kişilere karşı sabır göstermeniz gerekebilir.

Rüyada dükkanı kapatmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanını kapatmak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada dükkan kapatmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan almak dostlarını da iyi seçeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan işletmek hasret gidereceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, istemediği halde borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada dükkan tadilatı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada dükkanın yıkıldığını görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments