Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanda yılan görmek

Rüyada dükkanda yılan görmek

Rüyada dükkanda yılan görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkanda yılan gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Rüyada dükkanda yılan görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada hediyelik eşya dükkanı görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada telefon dükkanı görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Rüyada dükkan devralmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dükkan tutmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sarraf dükkanı görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada dükkan camı görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, takdir edileceği işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanın önünü yıkamak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments