Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan tutmak

Rüyada dükkan tutmak

Rüyada dükkan tutmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, evine haciz geleceğine delalet eder.

Rüyada dükkan tutmak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada dükkan tutmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada dükkan devretmek komşularla ters düşüleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada dükkan kapısını açmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kendi dükkanını görmek çok zarar göreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalettir.

Rüyada dükkanı devretmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dükkan sahibini görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ipçi dükkanı görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tatlıcı dükkanı açmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments