Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon dükkanı görmek

Rüyada telefon dükkanı görmek

Rüyada telefon dükkanı görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Rüyada telefon dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Rüyada telefon dükkanı görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık dükkanı açmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, amacına nail olacağına delalet eder.

Rüyada ipçi dükkanı görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada dükkan bakmak hedeflerini tutturacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet dükkanı görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada börekçi dükkanı görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, seyahatlere katılacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işaret etmektedir.

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments