Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanın önünü yıkamak

Rüyada dükkanın önünü yıkamak

Rüyada dükkanın önünü yıkamak dilediği gibi harcama yapacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, duaların boşa gideceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Rüyada dükkanın önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada dükkanın önünü yıkamak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Rüyada dükkan önü süpürmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işarettir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kötüyse düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan yıkamak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bazı konularda önayak olunacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada dükkanı yıkamak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Rüyada evin önünü yıkamak inanca ve cesarete sahip olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine inanılır.

Rüyada kapının önünü yıkamak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments