Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediyelik eşya dükkanı görmek

Rüyada hediyelik eşya dükkanı görmek

Rüyada hediyelik eşya dükkanı görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, rahata erileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediyelik eşya dükkanı gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada hediyelik eşya dükkanı görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya dükkanı görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada süs eşyası hediye almak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eşya hediye almak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ev eşyası hediye almak karamsarlığa düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terzi dükkanı açmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küpe dükkanı görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir dükkana taşınmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments