Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan devralmak

Rüyada dükkan devralmak

Rüyada dükkan devralmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan devralmak gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada dükkan devralmak gücünün azalacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kısmet alacağına inanılır.

Rüyada işyeri devralmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya dükkanı görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada tesbih dükkanı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dükkandan taşımak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık dükkanı açmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet eder.

Rüyada boş bir dükkan görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments