Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dükkan görmek

Rüyada beyaz dükkan görmek

Rüyada beyaz dükkan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dükkan gördüyseniz:

  • Ciddi bir organizyon ya da iş birliği hayatınıza yeni seçenekler sunabilir.

Rüyada beyaz dükkan görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz eşya dükkanı görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada dükkan inşaatı görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet eder.

Rüyada manifatura dükkanı görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada dükkandan çıkmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kuruyemiş dükkanı görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada dükkan yenilemek dertlerin bir anda sona ereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada dükkanı satmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments