Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkandan çıkmak

Rüyada dükkandan çıkmak

Rüyada dükkandan çıkmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, güllük gülistanlık olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkandan çıkmak gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada dükkandan çıkmak yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, en yukarılara çıkacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuruyemiş dükkanı görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısı görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkana bakmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada dükkanın yandığını görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan yapmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yüzüne kan geleceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan kapamak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski dükkan görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments