Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkal dükkanı görmek

Rüyada bakkal dükkanı görmek

Rüyada bakkal dükkanı görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulur.

Rüyada bakkal dükkanı gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Rüyada ayakkabı dükkanı görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada dükkan tabelası görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, onları okula göndereceğine inanılır.

Rüyada dükkanı açık görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük dükkan görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan açmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada fırın dükkanı açmak yüzlerin asılacağına, elin bollaşacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanın olduğunu görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanın soyulduğunu görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments