Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan görmek

Rüyada dükkan görmek

Rüyada dükkan görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, duyguların karşılık bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada dükkanı boş görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sermaye kaybedeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz dükkanı görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada börek dükkanı görmek herkes tarafından saygı göreceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının dükkan açtığını görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Rüyada dükkanda ayakkabı görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerin aksamayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı açmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada şekerci dükkanı görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada elbise dükkanı açmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments