Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk dükkanı görmek

Rüyada boncuk dükkanı görmek

Rüyada boncuk dükkanı görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada boncuk dükkanı gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Rüyada boncuk dükkanı görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, düzeninin yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada ipe boncuk takmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk yıkamak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu bilezik görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk bulmak ağız tadından olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Rüyada boncuklu kemer görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil boncuk takmak başkalarının malına göz dikeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, karanlığın biteceğine yorulur.

Rüyada nazar boncuğu görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments