Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avize dükkanı görmek

Rüyada avize dükkanı görmek

Rüyada avize dükkanı görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine inanılır.

Rüyada avize dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada avize dükkanı görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, başka işler deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avize görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Rüyada avizenin düştüğünü görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avizesi görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avize kırıldığını görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Rüyada antika avize görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada avizenin sallandığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada avize almak onlardan fayda göreceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments