Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harem kurmak

Rüyada harem kurmak

Rüyada harem kurmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, durgunlaşacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Rüyada harem kurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda en iyisinin olmasını dilemek yerine, araştırmacı olmanızda fayda var.

Rüyada harem kurmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet eder.

Rüyada haremi şerifi görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine işaret eder.

Rüyada hareme girmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bilgilerle donanacağına, huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada harem görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aile kurmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada merdiven kurmak işlerinin de bir düzene oturacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına inanılır.

Rüyada köprü kurmak zinde kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada salıncak kurmak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments