Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven kurmak

Rüyada merdiven kurmak

Rüyada merdiven kurmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine inanılır.

Rüyada merdiven kurmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada merdiven kurmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pusu kurmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dostluk kurmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada misafirlere sofra kurmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, işe zorla gidip geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bina kurmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, zor bir durumda kalacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada köy kurmak çok daha büyük adımların atılacağına, düşmanından kurtulmaya, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu kurmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin yasa düşeceğine delalettir.

Rüyada sofralar kurmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments