Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar kurmak

Rüyada bilgisayar kurmak

Rüyada bilgisayar kurmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar kurmak gördüyseniz:

  • O zaman çok daha başarılı olabilirsiniz.

Rüyada bilgisayar kurmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kendi işini kurmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret eder.

Rüyada devlet kurmak sorunların üstüste geleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içine çadır kurmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ilişki kurmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada salatalık turşusu kurmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına delalet eder.

Rüyada ormanda çadır kurmak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamak kurmak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, ruhsal olarak etkileneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments