Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sofra kurmak

Rüyada ölüye sofra kurmak

Rüyada ölüye sofra kurmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada ölüye sofra kurmak gördüyseniz:

  • Fark yaratmanız değişikliği körükleyebilir.

Rüyada ölüye sofra kurmak belki ölümler görüleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, zahmet veren işlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafire sofra kurmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, başarılarının düşeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük sofra kurmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet eder.

Rüyada yer sofrası kurmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sofra kurmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada yere sofra kurmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada sofralar kurmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments