Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere sofra kurmak

Rüyada yere sofra kurmak

Rüyada yere sofra kurmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere sofra kurmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizinle uygulanması gerekli çözümler arasında set oluşturabilir.

Rüyada yer sofrası kurmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalettir.

Rüyada yere sofra kurmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, haberler alacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada büyük sofra kurmak geçiminin yerinde olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakana sofra kurmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine işarettir.

Rüyada misafirlere sofra kurmak başka kimselere de yardım edeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada birine sofra kurmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüye sofra kurmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments