Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün kurmak

Rüyada düğün kurmak

Rüyada düğün kurmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına tabir olunur.

Rüyada düğün kurmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada düğün kurmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına inanılır.

Rüyada yeni ev kurmak bir düşmanın kötü haberini almaya, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada iletişim kurmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada misafire sofra kurmak birçok işin birlikte yapılacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük sofra kurmak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bina kurmak geçim derdi yaşamayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada beşik kurmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments