Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününün bozulduğunu görmek

Rüyada düğününün bozulduğunu görmek

Rüyada düğününün bozulduğunu görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, layık olduklarına sahip olacağına, lüks içinde olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğününün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Rüyada düğününün bozulduğunu görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada düğünün bozulduğunu görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına yorulur.

Rüyada etin bozulduğunu görmek hayatından razı geleceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada arabasının bozulduğunu görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, stresin ve üzüntülerin biteceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments