Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etin bozulduğunu görmek

Rüyada etin bozulduğunu görmek

Rüyada etin bozulduğunu görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Rüyada etin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada etin bozulduğunu görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada psikolojinin bozulduğunu görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada saçı bozulmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bozulduğunu görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments