Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun bozulduğunu görmek

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulur.

Rüyada telefonun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonu bozulmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu bozulmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kalemin bozulduğunu görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekareti bozulmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saatin bozulduğunu görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments