Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününe geç kalmak

Rüyada düğününe geç kalmak

Rüyada düğününe geç kalmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, içsel güvensizliklerinize, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğününe geç kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada düğüne geç kalmak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada düğününe geç kalmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada sürekli geç kalmak başarılı olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada namaza geç kalmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine işaret eder.

Rüyada toplantıya geç kalmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, ona mutluluk getireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeye geç kalmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments