Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne geç kalmak

Rüyada düğüne geç kalmak

Rüyada düğüne geç kalmak hayata daha sıkı tutunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sıkıntılarını atlatacağına işaret eder.

Rüyada düğüne geç kalmak gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada düğüne geç kalmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ona göre davranacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğününe geç kalmak sevineceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak aile hayatında sevinileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada eve geç kaldığını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yüzüne kan geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işaret eder.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak üzüntülerin son bulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, şansın döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments