Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeye geç kalmak

Rüyada bir şeye geç kalmak

Rüyada bir şeye geç kalmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına inanılır.

Rüyada bir şeye geç kalmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bir şeye geç kalmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada randevuya geç kalmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve geç kaldığını görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Rüyada nikahına geç kalmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada buluşmaya geç kalmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğününe geç kalmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolculuğa geç kalmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments