Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününe geç kaldığını görmek

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yönetici makamına oturacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğününe geç kaldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ısrarla tuttukları saflardan ayrılmaya başlayabilirler veya fikirleri değişebilir.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zor durumların biteceğine delalettir.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek rahat bir işe girileceğine, mali gücünü yitireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine inanılır.

Rüyada düğününe geç kalmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğüne geç kalmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada camiye geç kalmak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, dertlerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve geç kalmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada okula geç kaldığını görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada geç kalmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments