Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza geç kalmak

Rüyada namaza geç kalmak

Rüyada namaza geç kalmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada namaza geç kalmak gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Rüyada bayram namazına geç kalmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalet eder.

Rüyada namaza geç kalmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine delalettir.

Rüyada cuma namazına geç kalmak akıl vereceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada sınava geç kalmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe geç kalmak Allah’a dua edeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, canının sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere geç kalmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gideceği yere geç kalmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments