Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününde oynamak

Rüyada düğününde oynamak

Rüyada düğününde oynamak onunla üzülüp, ağlayacağına, zengin bir hayat süreceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Rüyada birinin düğününde oynamak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada kendi düğününde oynamak her geçen gün sorunların artacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada düğün oynamak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına inanılır.

Rüyada düğününde oynamak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bir düğünde oynamak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada kendi düğünde oynamak lüks içinde olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada düğünde oynamak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hükmünün geçmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments