Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününde oynamak

Rüyada kendi düğününde oynamak

Rüyada kendi düğününde oynamak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, umutsuzluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada düğünde tek başına oynamak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir düğünde oynamak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının düğününde oynamak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına delalettir.

Rüyada birinin düğününde oynamak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde oyun oynamak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Rüyada düğününde oynamak bunun da geleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak iş kaybı yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments