Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde oynamak

Rüyada düğünde oynamak

Rüyada düğünde oynamak sorumlulukların azalacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde oynamak gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Rüyada düğününde oynamak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına inanılır.

Rüyada düğün oynamak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının düğününde oynamak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde oyun oynamak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kendi düğününde oynamak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Rüyada sünnet düğününde oynamak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, mutlu günler yaşanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalettir.

Rüyada kendi düğünde oynamak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, borçların hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments