Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğünde oynamak

Rüyada kendi düğünde oynamak

Rüyada kendi düğünde oynamak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğünde oynamak gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak saygınlığına leke sürüleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada birinin düğününde oynamak istenen herşeye kavuşulacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir düğünde oynamak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada düğünde oyun oynamak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yıpranacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğünde oynamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet eder.

Rüyada kendi düğününde oynamak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, arzuların yerine geleceğine inanılır.

Rüyada düğününde oynamak rızkının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının düğününde oynamak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments