Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir düğünde oynamak

Rüyada bir düğünde oynamak

Rüyada bir düğünde oynamak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir düğünde oynamak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada kendi düğününde oynamak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde tek başına oynamak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulur.

Rüyada düğün oynamak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hayatının da düzene gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Rüyada düğününde oynamak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada düğünde oyun oynamak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğünde oynamak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sünnet düğününde oynamak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments