Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün oynamak

Rüyada düğün oynamak

Rüyada düğün oynamak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Rüyada düğün oynamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde tek başına oynamak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde oyun oynamak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde oynamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir düğünde oynamak işlerinin baltalanacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada düğün oynamak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada sünnet düğününde oynamak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments