Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününde oynadığını görmek

Rüyada düğününde oynadığını görmek

Rüyada düğününde oynadığını görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğününde oynadığını gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada düğünde oynadığını görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada düğününde oynadığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalettir.

Rüyada düğün oynadığını görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun oynadığını görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments