Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün oynadığını görmek

Rüyada düğün oynadığını görmek

Rüyada düğün oynadığını görmek hasret giderileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün oynadığını gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada düğününde oynadığını görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada düğün oynadığını görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Rüyada düğünde oynadığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine delalettir.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulur.

Rüyada poker oynadığını görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments