Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir düğünde oynadığını görmek

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Rüyada bir düğünde oynadığını gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek ortak işlere gireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün oynadığını görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde oynadığını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada düğününde oynadığını görmek daima önüne bakacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının oynadığını görmek çok büyük hayır duası alınacağına, prestij sahibi olunacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments