Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde oynadığını görmek

Rüyada düğünde oynadığını görmek

Rüyada düğünde oynadığını görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, dolandırılacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde oynadığını gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek kazancın daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, bol dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğününde oynadığını görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, emeklerin boş yere harcanacağına delalettir.

Rüyada düğünde oynadığını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada düğün oynadığını görmek zenginliği bulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments