Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada düğün oynadığını görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde oynadığını görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulur.

Rüyada düğününde oynadığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada ölünün oynadığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, şöhretli biri olunacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments