Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun oynadığını görmek

Rüyada çocuğun oynadığını görmek

Rüyada çocuğun oynadığını görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, işlerin aksamayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun oynadığını gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğun oynadığını görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun oynadığını görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aklını oynatmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin oynadığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada eşyaları oynatmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada insanların oynadığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin oynadığını görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, para pul sahibi olacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments