Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek gelişim içine gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada kendi düğününde oynadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kötü sözler duylacağına inanılır.

Rüyada düğününde oynadığını görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde oynadığını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada düğün oynadığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalettir.

Rüyada bir dizide oynadığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments