Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının düğününe gitmek

Rüyada başkasının düğününe gitmek

Rüyada başkasının düğününe gitmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, işlerinin kapanacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada süslenip düğüne gitmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğüne gidememek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments