Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne gidememek

Rüyada düğüne gidememek

Rüyada düğüne gidememek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğüne gidememek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayır vereceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına işarettir.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak mevkie edineceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işarettir.

Rüyada düğünü gitmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğüne gideceğini görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada düğününe gitmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, şansının artacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada düğüne gitmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments