Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününe gitmek

Rüyada düğününe gitmek

Rüyada düğününe gitmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, o işi canlandıracağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Olaylara gereğinden fazla iyimser yaklaşmanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada arabayla düğüne gitmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına inanılır.

Rüyada düğün için kuaföre gitmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada bir düğüne gitmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sayılacağına, şöhret elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada süslenip düğüne gitmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, ele geçen kazancın azalacağına inanılır.

Rüyada düğüne gidememek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments