Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne gideceğini görmek

Rüyada düğüne gideceğini görmek

Rüyada düğüne gideceğini görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yeni kapılar açılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada düğüne gideceğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler sizi bazı alanlarda oyun dışında bırakabilir.

Rüyada düğün için kuaföre gitmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir düğüne gitmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada düşmanının düğününe gitmek gönlünce bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akraba düğününe gitmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalettir.

Rüyada düğüne gidememek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments