Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giymek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde gelinlik giyememek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde gelinlik görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada düğün gelinlik görmek haksızlığa uğranacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak kötülerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments