Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir düğüne gitmek

Rüyada bir düğüne gitmek

Rüyada bir düğüne gitmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, insanlarla uyumunun artacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, aşık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünü gitmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi düğününe gidememek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments