Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının düğününde oynamak

Rüyada başkasının düğününde oynamak

Rüyada başkasının düğününde oynamak para ve zaman ayıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına inanılır.

Rüyada başkasının düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Rüyada birinin düğününde oynamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kendi düğünde oynamak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada düğünde oyun oynamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret eder.

Rüyada düğünde oynamak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sıhhat kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak sorunlar altında ezileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yeteneklerini geliştirmeye delalettir.

Rüyada başkasının düğününde oynamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments