Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sünnet düğününde oynamak

Rüyada sünnet düğününde oynamak

Rüyada sünnet düğününde oynamak eğlenceli günler geçireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sünnet düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada sünnet düğününde oynamak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet eder.

Rüyada sünnet düğününe gittiğini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, aylık gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada oğlunun sünnet düğününü görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak büyük atılımlarda bulunacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü yapmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun sünnet düğünü görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının sünnet düğünü görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments