Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde kavga görmek

Rüyada düğünde kavga görmek

Rüyada düğünde kavga görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, bolluğa kavuşacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde kavga gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Rüyada düğünde kavga görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve kavga görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada düğünde kavga etmek zor durumlara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada kavgalı düğün görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, evine haciz geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadasinin düğün görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, epey bir zarara uğrayacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünümü görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments