Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün ve kavga görmek

Rüyada düğün ve kavga görmek

Rüyada düğün ve kavga görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük başarı kazanacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, mutluluk ve saadete, can sıkıntısının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün ve kavga gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Rüyada kavgalı düğün görmek parasız ve işsiz kalacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde kavga etmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada düğün ve kavga görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çok büyük bir acı duyacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde kavga görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada düğünde yılan görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir düğüne katılmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarayda düğün görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün ve altın görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments